Dalslandssemester är ett personligt experiment för personlig utveckling.

Syftet med Dalslandssemester

Dalslandssemester är en experimenthemsida, för att testa saker. Det kan vara reklam i form av banners från Google Adwords eller något så kallat Affiliate-nätverk. Det kan också vara för att testa design eller funktioner på hemsidan. Det kan också vara att testa synlighet i sociala medier genom inläggens utformning, eller via deras annonsfunktioner.

Tanken är att kunna experimentera med tekniker och innehåll på Dalslandssemester för lära sig vad som fungerar bra på internet och sökmotorer, vars algoritmer ständigt förändras.

Varför Dalslandssemester?

Varför Dalsland och Dalslandssemester? För att kunna experimentera och få ett bra resultat behöver man ett bra innehåll, och i Dalsland finns mycket som man kan skapa innehåll om.

Internet förändras ständigt. Sökmotorer och sociala medier uppdaterar ständigt sina algoritmer. Därför är det viktigt att testa och experimentera hur saker fungerar, så man blir skickligare på sin sak. Att testa sig fram på kunders bekostnad är inte professionellt. Därför finns Dalslandssemester.

Bidra med innehåll till Dalslandssemester

Då Dalslandssemester i huvudsak inte är till för att marknadsföra Dalsland, utan för att experimentera med innehåll, så finns det ändå en positiv effekt med att ha innehåll som länkar vidare från sidan.

Så vill du bidra med innehåll för din verksamhet får du gärna skicka in material via formuläret på Tipsa Dalslandssemester, eller via e-post [email protected].