Någon mil utanför Åmåls centrum hittar man ett perfekt semesterhus att hyra till sin semester. Stugan är fullt utrustad och passar alla från barnfamiljer till pensionär.

Hyr en stuga i Dalsland - En Dalslandsstuga

Dalslandsstuga är en stuga på cirka 100 kvadratmeter med tre sovrum och sju sängar, plus barnsäng, får hela familjen gott om utrymme. Stugan är försedd med gratis internet (100 Mbit) via WiFi samt TV med svenska och internationella kanaler (engelska, norska, danska och tyska) via fiber.

Golfsemester

Dalslandsstugan är ett golfnära boende och en perfekt stuga för en golfsemester. Bara några minuter bort från stugan ligger Forsbacka Golfklubb och inom en dryg timme finns ytterligare fem golfbanor. Kan man tänka sig att åka ytterligare 30 minuter då finns fler en 10 banor inom räckhåll.

Fiskesemester

En stuga för fiskesemestern. I Dalsland finns mängder av fina fiskesjöar. Bara 5 kilometer ifrån stugan finns Ängebytjärnet där man bland annat kan fiska Regnbågslax och Röding.

Natursemester

En stuga för natursemestern. För den som vill njuta av Dalslands natur är Dalslandsstuga en perfekt stuga. Storleden passerar precis intill för den som vill ta en vandringstur, och några kilometer bort finns det möjlighet att hyra kanot och dressin för den som vill njuta sittande.